Disseny web. No tens web? Necessites actualitzar la que tens?

 
CREACIÓ A MIDA

Solucions per a tots els casos. Web a mida per a autònoms, emprenedors, empreses … Dins el catàleg de disseny de llocs web, pots trobar “Pàgina onePage”, és una sola pàgina amb un scroll infinit, i llocs web amb 50 pàgines o més, per a la presentació de serveis i productes de l’empresa. Sigui quin sigui el teu projecte, et puc ajudar a crear la teva web. Tots els meus projectes són a mida i no hi ha dos iguals.

MANTENIMENT I ACTUALITZACIONS.

Tots els negocis evolucionen i les tendències dels usuaris canvien. Per això, cal mantenir al dia la web. Actualitzar continguts i com no, el mateix sistema de la web per mantenir la seguretat al dia.

Web per a emprenedors i autònoms

Web per empresas i startups

Web per a llançament de productes i esdeveniments

Preus de disseny web a mida.

Cada projecte és diferent per això els preus poden variar. Pot ser que en aquests paquets hagin característiques que tu no necessites i / o faltin algunes de les que necessites. Per això, el millor és que contactis amb mi i m’expliqui el teu projecte. Així et podré donar un preu ajustat a les teves necessitats.

PROMO PERMANENT

Què és un negoci sense web?

nternet s’ha convertit en el motor de recerques essencials per a tots. Necessitem el que necessitem, sempre recorrem al nostre telèfon, tauleta o Pc per buscar-lo en Internet. Tenir una Web és gairebé obligatori per a qualsevol emprenedor o empresa.

Però no sempre és fàcil afrontar el pagament inicial de la web, Hosting o el seu manteniment anual. Per això, et ofereixo dissenyar el teu web amb Hosting i domini i pagar en còmodes terminis mensuals.

Menys que la quota del gimnàs!

Web de 4 pàgines + Hosting i Domini per

29 € / mes

* Preu primer any. Si es vol renovar, el segon any 4,95 € / mes

* Impostos no inclòs.

Sense quota inicial ni final

Característiques generals dels meus dissenys web.

WORDPRESS

Web realitzada sobre el gestor de continguts WordPress. Més del 25% de les web de tot el món estàs realitzades en WordPress. La seva optimització pel que fa a velocitat i SEO, units a la seva fàcil gestió un cop acabat el disseny, fan de WordPress el gestor idoni per a qualsevol tipus de projecte.

THEME PREMIUM

El theme, tema (o plantilla com diuen alguns) ens serveix per definir els estils i la configuració general del web. Existeixen milers però només uns quants serveixen per crear webs professionals. Normalment faig servir un tema que és el millor tema pel que fa a velocitat i optimització SEO que existeix. No ho utilitzo com a plantilla, només per definir els estils pel que fa a colors, tipografies, … El disseny és totalment lliure i a mida.

DISSENY

Adapto el projecte a la teva imatge Corportiva. No treball amb plantilles, de manera que l’ordre dels continguts (textos, galeria, imatges, …) serà a tu gust. El disseny és totalment a mida i exclusiu. I utilitzo els principals criteris d’experiència d’usuari i usabilitat (UX / UI) per aconseguir web fàcil d’usar i que agradi i sorprengui.

RESPONSIVE

No només disseny web 100% responsive, sinó que va aplicar la tècnica de mobile-first perquè més del 60% de les visites al web es produeixen des del mòbil.

VELOCITAT DE CÀRREGA

Web optimitzades per a una velocitat de càrrega superior a la mitjana. Tinc cura tots els detalls de la web perquè l’obertura i la navegació siguin fluides i l’usuari gaudi de tots els continguts.

POSICIONAMENT NATURAL
Totes les web de Qreatic posicionen realment bé i ràpid en els cercadors. S’optimitzen continguts per facilitar el posicionament SEO.

GARANTIA

Funcionament del web garantit de per vida.

SERVEIS

Servei post-disseny i servei de manteniment.

"El cor i l'ànima de l'empresa són la creativitat i la innovació." Bob Iger

Saps quines són les característiques principals d’una web? Què hauria de tenir la teva web per estar més amunt en els cercadors?

Primer. Els continguts. El web ha de tenir uns continguts atractius i d’acord amb la temàtica de la teva empresa. Hem de parlar dels nostres productes i serveis, de nosaltres, de les nostres ofertes, etcètera. Ser originals i únics, no copiar a la competència.

Segon. La usabilitat. Ha de ser pràctica, que sigui fàcil navegar per ella. L’usuari ha de trobar-ho tot ràpidament sense haver de buscar. Textos, imatges, productes o serveis han de ser clars i fàcils d’entendre.

Tercera. La velocitat. Bastant unida a la usabilitat, la velocitat de càrrega és molt important perquè cada vegada tenim menys paciència i si un web es no carrega ràpid, l’abandonem o ens molesta bastant. I a mes, és essencial per a un bon SEO.

Quart. El disseny responsive. L’auge de la utilització dels dispositius mòbils, fa que haguem de adaptar el nostre disseny a tot tipus de mides de pantalla. És essencial, sigui quina sigui la nostra temàtica a la web. Sempre hem de tenir un bon disseny responsive per a la correcta visualització en tots els dispositius ja siguin pantalles de televisió, ordinadors, tablets o smartphones.

Cinquè. L’autogestió. És una característica tècnica, no de visualització. El propietari d’un lloc web ha de poder actualitzar la seva web sempre que vulgui i ha de ser actualitzable fàcilment. Sempre tenim productes o serveis nous, ofertes o promocions, canvi de número de telèfon o adreça, etcètera.

Sisè. L’optimització. Un bon lloc web deure estar optimitzat per a una perfecta compatibilitat amb els cercadors. L’estructura del lloc de web, el codi, els continguts han de ser eficaços per augmentar al màxim la visibilitat. De què ens serveix un web si ningú la veu? L’optimització ha de ser fonamental per donar al lloc web el millor posicionament en els cercadors.

Trabajos Realizados

Estos son algunos proyectos que he realizado

Erre de Raso

Diseño Web y eCommerce

Grupo Saidam

Diseño Web

Equipa Navarra

Diseño eCommerce

Diseño Web y Gestión Redes Sociales

Diseño Web

Diseño Web

Diseño Web y Tienda online

Diseño tienda online

Diseño Web

Diseño Web y Tienda online

Diseño Web y Gráfico

ReDiseño Web y Tienda online

ReDiseño Web

Diseño Web

Diseño Web

Contacta conmigo

Si vols demanar pressupost …

Para otras consultas puedes contactar conmigo a través del formulario.

Primera capa sobre informació bàsica de Protecció de Dades

– Responsable de les dades: Oscar Pizarro López.

– Finalitat: Gestió de contactes del web i enviament de pressupostos i ofertes.

– Legitimació: Consentiment de l’interessat en l’acceptació de la política de privacitat.

– Drets: Accés, rectificació, supressió, anonimat, portabilitat i oblit de les seves dades.

INSPIRACIÓN

“Mucha gente tiene ideas pero solo unos pocos deciden llevarlas a cabo hoy y no mañana” – Nolan Brsuchell

CONTACTO

665 962 652
665 962 465
93 39 39 039

Envíame un correo electrónico