Vols vendre més? Et puc ajudar.

Junts crearem la botiga ideal per a tu.

Dissenyo botigues online per vendre qualsevol producte o servei.

Venent els teus productes a internet, pots augmentar les teves vendes ràpidament. A més, tindràs un punt de venda obert les 24 hores, els 7 dies de la setmana i els 365 dies de l’any. Una botiga online és un aparador obert al món sencer.
A què esperes! Contacte amb mi i crearé la millor solució per a tu.

Cada cas és diferent i no hi ha una recepta universal o única, per això no és convenient contractar botigues online basades en plantilles de portals web tipus 1 & 1 o altres de semblants. El millor és fer la botiga online des de zero i al teu gust. M’encarrego de captar la teva idea i de portar-la fins al final. T’ofereixo una solució a mida.

Un cop acabada la botiga, podràs gestionar tu mateix amb la qual cosa no hauràs de pagar cap quota mensual. Només hauràs de pagar anualment la quota de domini i allotjament directament a l’empresa amb la qual s’hagi contractat. Però, si prefereixes que em s’encarregui del manteniment de la botiga, d’incorporar nous productes o modificar productes existents com ara els preus en època de rebaixes, etcètera, també puc donar-te aquest servei.

En tot moment, estaràs acompanyat. Estaré donant suport sempre que ho necessitis, des de la creació fins a la gestió posterior.

Preus de disseny botiga online a mida.

Vols saber quina són els passos a seguir per a la creació de la teva botiga?

Primer. Contacte amb mi. Pots fer-ho mitjançant correu electrònic deixant un missatge al formulari de contacte, per telèfon als números que apareixen més avall o bé per Skype i d’aquesta manera podem posar cara a les nostres veus.

Segon. Un cop realitzat el nostre primer contacte, rebràs un pressupost detallat de tots els treballs a realitzar i, molt important, sense lletra petita. Si tot està conforme, signem el pressupost i a treballar.

Tercer. Hauràs d’abonar la quantitat per a contractar el domini i l’allotjament, només el primer any, després ho abonaràs directament a l’empresa on es contracti el domini i l’allotjament. I hauràs d’abonar aproximadament el 25% del pressupost per a la creació de la botiga. Això pot variar depenent del pressupost. D’altra banda, em has d’enviar textos, imatges i detalls dels productes i serveis que fa la teva empresa. Si no tens els textos, em puc encarregar de fer-los.

En contacte constant amb el client.

Quart. Transcorreguts 7 dies aproximadament, depenent de la complexitat del projecte però sempre estipulat segons contracte, podràs veure 2 o 3 maquetes diferents de la botiga i hauràs d’escollir un. Abonaràs un 25% més del pressupost. Si hi ha més detalls de productes, altres imatges o més textos, aquest serà el moment d’enviar-los per poder treballar amb tot el material disponible.

Cinquè. Aproximadament 10 dies després, podràs veure el projecte de la botiga al 80% més o menys, ja pujat a la xarxa però no indexada en els cercadors ni operativa. Aquí hauré configurar les passarel·les de pagament per a la botiga, ja sigui a través de banc o amb el servei de PayPal, …

Sisè. Darrer pas, 5 dies després aproximadament, ja estarà acabada la botiga. Et faré la presentació i rebràs una “classe” de com gestionar-la. I … a vendre! Ja finalment, hauràs d’abonar el 50% restant.

Aquests són els passos bàsics però sempre depèn del projecte i dels serveis que vulguis contractar. Quan sàpiga quines són les teves necessitats, et diré els terminis de lliurament i els passos a seguir.

Trabajos Realizados

Estos son algunos proyectos que he realizado

Erre de Raso

Diseño Web y eCommerce

Grupo Saidam

Diseño Web

Equipa Navarra

Diseño eCommerce

Diseño Web y Gestión Redes Sociales

Diseño Web

Diseño Web

Diseño Web y Tienda online

Diseño tienda online

Diseño Web

Diseño Web y Tienda online

Diseño Web y Gráfico

ReDiseño Web y Tienda online

ReDiseño Web

Diseño Web

Diseño Web

Contacta amb mi

Si vols demanar pressupost …

Per altres qüestions pots contactar amb el formulari.

Primera capa sobre informació bàsica de Protecció de Dades

– Responsable de les dades: Oscar Pizarro López.

– Finalitat: Gestió de contactes del web i enviament de pressupostos i ofertes.

– Legitimació: Consentiment de l’interessat en l’acceptació de la política de privacitat.

– Drets: Accés, rectificació, supressió, anonimat, portabilitat i oblit de les seves dades.

INSPIRACIÓ

“Molta gent té idees però només uns pocs decideixen dur-les a terme avui i no demà” – Nolan Brsuchell

CONTACTO

665 962 652
665 962 465
93 39 39 039

Envíame un correo electrónico