La publicitat a Google Adwords.

by | Promocions Qreatic

Avui us vull parlar de la publicitat de pagament a internet, en concret de la publicitat a Google Adwords. Google AdWords és un servei i un programa de Google que s’utilitza per oferir publicitat patrocinada a potencials anunciants.

En primer lloc, tenim els anuncis patrocinats d’AdWords que apareixen en els resultats de recerques en les tres o quatre primeres posicions, al final de cada pàgina i en algunes ocasions en la part de la dreta de les recerques. A més, se’ls reconeix perquè porten la paraula Anunci en un requadre a l’inici. A aquesta secció l’anomenem la Xarxa de Cerca d’AdWords.

També hi ha un altre tipus d’anuncis en forma de “banners” que trobem en algunes pàgines web. Aquests anuncis són imatge o vídeos, que solen ser animats i ens conviden a l’acció. Aquesta secció en Adwords es diu la Xarxa Display.

A més podem inserir anuncis de vídeo a YouTube perquè els usuaris d’aquesta xarxa visionin nostres anuncis abans de veure els seus vídeos preferits. I des de fa ja algun temps, podem posar anuncis en aplicacions mòbils.

La publicitat mai va ser tan fàcil ni tan econòmica.

Pel que fa al programa, aquest ens ofereix infinitat de recursos per a la segmentació dels nostres anuncis, com per exemple en quines ciutats, províncies o països volem anunciar-nos, a quines hores o quins dies de la setmana preferim, segmentació per edats, gènere, aficions, etc … La publicitat mai va ser tan fàcil ni tan econòmica.

Tenim el certificat en publicitat a Google Adwords.
En el nostre afany de superació per conèixer els millors recursos que ens ofereix internet i ajudar als nostres clients, volíem des de fa temps conèixer tots els detalls d’aquest programa. Per aquest motiu, des de fa uns mesos ens hem estat preparant per aprovar l’examen de Google Adwords i pertànyer al selecte grup d’Agències Google Partner. Han estat uns mesos d’estudi i proves, i finalment, ho hem aconseguit! Ja tenim el certificat en publicitat a Google Adwords. Ara podem oferir als nostres clients un coneixement i una experiència perfectes. Ja són diversos anys treballant amb aquest programa però ara hem ampliat els nostres coneixements. També, oferirem promocions i ofertes als nostres clients dels productes que ens ofereix Google. Si necessites més informació, posa’t en contacte amb nosaltres.

¿Aquestes pensat en fer una campanya publicitària a internet? Tens una campanya en marxa però els resultats no són com esperaves? Parla amb nosaltres, et podem ajudar.