Tendències en el disseny web

by | Sense categoria

El disseny web evoluciona molt ràpid i cal adaptar la nostra web a les noves tendències en el disseny web, ja siguin gràfiques, d’usabilitat o de vendes, perquè l’usuari es senti còmode a la nostra web i passi el major temps possible. D’aquesta manera, aconseguirem més vendes o conversions. Aquí et escric 5 de les tendències més importants per als propers anys.

XARXES SOCIALS O SOCIAL MEDIA MARKETING.
L’ús de les xarxes socials per a la comercialització pot permetre a les petites empreses ampliar el seu abast a més clients.
Cada vegada més clients estan interactuant amb les marques a través de les xarxes socials i per tant cal tenir un bon pla de màrqueting en els mitjans socials. També, la presència de les xarxes socials a la web és la clau per aprofitar l’interès dels clients i captar nous clients. Si s’implementa correctament, el màrqueting en les xarxes socials pot portar un notable èxit al seu negoci. Sens dubte, aquesta en una tendències en el disseny web a tenir molt en compte.

MENU “HAMBURGUESA”.
No és nou d’ara, aquest tipus de menú ja fa força temps s’utilitza per als llocs web en els dispositius mòbils, però la gran novetat és que s’està posant de moda també per als webs de pantalla “normal”. Per què? Principalment perquè té un estil minimalista i queda molt bé en pantalles grans amb sliders o imatges grans. No ocupa gairebé lloc i ja tots coneixem com funciona i crec que cada vegada és més pràctic.

FORMULARIS DE CONTACTE.
Des de fa ja diversos anys, tenir una llista d’usuaris que els interessen els nostres productes és vital. Poder crear llistes de seguidors mitjançant correu electrònic per poder promocionar el nostre lloc web és una gran idea. La novetat és la facilitat per crear aquests formularis i la facilitat que li donem a l’usuari per apuntar-se a la nostra llista de contactes o donar-se de baixa.
Hi ha empreses que no presten la suficient atenció als formularis. Això és un error. Una llista de contactes és una gran font de possibles vendes mitjançant l’email màrqueting que tan bons resultats dóna. Per això, els formularis cada vegada són més importants.

ANIMACIONS.
Cada vegada són més les animacions que tenim en els nostres llocs web. Això fa que l’usuari estigui més entretingut que realment senti que està navegant en un web i no llegint o veient una revista. Si vam crear la nostra web totalment estàtica, sense cap moviment, pot no ser diferent veure una revista o un diari, i això pot ser avorrit i monòton. En canvi, si donem alguns efectes i moviments als nostres continguts, els usuaris ens ho agrairan. Però, diem alguns perquè no cal carregar la web d’animacions, necessitem moviment però sense que ens cansi a la vista. I també, un excés d’animacions pot fer que la nostra web carregui més lenta i amb això penalitzar en els cercadors o que l’usuari marxi a causa del temps d’espera. Tot és una balança.

DISSENY Responsive.
I finalment en aquest post volem parlar del disseny responsive. Tot i que no és una novetat hi ha molta gent que no li dóna importància i els seus llocs web no es veuen correctament en els dispositius mòbils. Per això, perden clients i oportunitats de venda.
En aquests moments, més del 50% dels usuaris visiten els llocs web des dels seus telèfons. I la tendència és a augmentar aquesta xifra en els propers anys.
Si encara no tens el web adaptada als dispositius mòbils, hauries de començar a fer-ho.

Necessites ajuda amb la teva web? Envia’ns un missatge amb els teus dubtes i t’ajudarem. Sense compromís! Deixa el teu missatge aquí.