Com generar més clients: 1ª part: WEB

by | Botigues online, Sense categoria

Els temps canvien i una de les formes de generar nous clients passa per la tecnologia. Fes servir la teva web, xarxes socials i el màrqueting digital per obtenir noves vendes.
¿Obtens beneficis amb el teu web? ¿Teva web genera nous clients?

Si la resposta en ambdós casos en afirmativa, perfecte. Aquestes en el bon camí. No baixis la guàrdia i segueix treballant en la teva Web per a generar un major benefici i obtenir més clients.

Però si alguna de les respostes és negativa, estàs perdent oportunitats de venda.

Et proposo tres accions per generar més clients a través del teu web.

– Actualitza el contingut del teu web cada un o dos mesos.

Si un client potencial entra a la web i no contacta amb tu, probablement si torna al mes següent i el contingut és el mateix tampoc contactarà. En canvi, si has millorat les imatges, canviat algunes frases, promocionat algun producte … li agradi i contacti amb tu. Pots veure més …

– Fes promocions.

Depenent del sector, pots fer promocions d’algun producte. Aquí l’important és la primera venda. Això no és perquè et comprin aquest producte i ja està, això és per obtenir la primera de moltes vendes. Si el producte és bo i el servei també, aquest client tornarà a comprar. I l’exemple podeu aplicar a vosaltres mateix; obren una cafeteria més a prop del vostre negoci i per curiositat, proximitat o el disseny del local, entreu un dia a prendre el cafè. Si el cafè és bo, el cambrer simpàtic i el preu similar, la nova cafeteria haurà guanyat un client.

– Promociona’t, publicítate.

Fes campanyes de publicitat a Google Ads. Poden ser campanyes petites, d’un producte nou o general del negoci. Pot segmentar la campanya i obtenir dades que t’ajudaran a millorar. I és la forma més ràpida d’estar per delati de la competència. És una petita inversió que et donarà molts fruits. T’ho asseguro.

Jo penso que molts emprenedors, autònoms i petites i mitjanes empreses no estan mostrant tot el seu potencial a Internet i no estan traient tot el partit que Internet els pot donar. Cal treure el màxim partit a la nostra web.

El teu web és l’aparador del teu negoci. ¡Cuida-!

Si necessites ajuda, escriu-me sense compromís.

INSPIRACIÓN

“Mucha gente tiene ideas pero solo unos pocos deciden llevarlas a cabo hoy y no mañana” – Nolan Brsuchell

CONTACTO

665 962 652
665 962 465
93 39 39 039

Envíame un correo electrónico